BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 23, 2010

fACEbook...

facebook..satu laman sosial..di mana..ramai orang yang mengemarinya..
tidak kira lingkungan usia,,pada zaman serba moden ini..budak sekolah rendah pun ada facebook..betapa peka it budak zaman sekarang..huurrmm,,,,tapi..aku sememangnya berpuas hati...dengan wujudnya laman sosial ini..
ini kerana..daripada sini lah..aku dapat mencari teman-teman yang sekian lama tidak bertemu..hampir aku tidak mengenali kawan sendiri....perubahan yang amat ketar..pada kawan-kawanku..mana tak nya,,,ada yang dah kahwin,,tapi yang paling best! ada yang di kalangan mereka ni..dah ada anak..
waa~ comey!!!!! huhu,,, tapi tak apa lah..dah rezeki korang semua dapat jodoh awal...macam-macam ragam aku dapat dari facebook ni,,ada yang gila bayang nak cari boyfren,,girlfren..hurmm,,ada yang nak cari jodoh pun ada,,tapi kalau dah jodoh tu,,tak ke mana,,,,,kan??? dari facebook jugak lah...kita dapat buat satu pertemuan,,,kawan-kawan,,,,yang setelah sekian lama...menyepi..bila jumpa je,,ada yang kahwin dengan kawan sendiri..ada yang,,memiliki perubahan yang sangat drastic! hahahha,,,,, pelbagai ragam,,,,walau ape pun...laman sosial ni,,kita kena hargai pada orang yang telah mereka,,kerana ia sebagai satu laman yang sangat berguna,,,

No comments:

Post a Comment